In die plaats is er geen waas

f:id:goedkopefietskleding:20170205122553p:plain

Mei 2015 in Shanghai om deel te nemen aan de rit Blast weg conference. Video's afspelen 318 Tibetaanse goedkope Santic heren fietskleding uitzicht op de weg en spectaculaire, grote gezondheid was diep geschokt. Dan is ontsproten uit een geweldig idee: maak een ritje naar Lhasa diamanten ring om zijn vriendin Xiaoyun met hem trouwen, wil hij op deze manier te gebruiken om haar een beste herinneringen te geven.

Sichuan-Tibet lijn voor grote gezondheid is vreemd en mysterieus, achttien jaar ervaring op dit circuit is ook geen voordeel. Monton dames wieleroutfits Bijna elke dag meer dan 200 km van de race, met een gemiddelde hoogte van 4.000 meter boven de fysieke voorbereiding, de druk is enorm. Ik had nog nooit eerder deelgenomen aan zo'n lange etappekoers, het verlaten van zijn tijd is het 100-dagen aftellen ingevoerd.

Buiten het werk kan alleen maar proberen om de tijd voor de fysieke training te nemen. In één maand countdown slechts driemaal 200 km fietsen opnemen en na de voltooiing van de mate van vermoeidheid van de opleidingsinstantie vulling. Het hart van het onbekende en angst vulde de hele persoon.