2017 Central Oman: Herman ho om titel te nemen

f:id:goedkopefietskleding:20170222120455p:plain

19 februari 2017, ring Oman afgesloten. goedkope fietskleding BMC rijders in Queens Hermanns vurige show staat weer stevig won het kampioenschap.

vijfde etappe

De vijfde etappe is wielerkleding de koningin etappe van deze ring Oman, gelegen aan het einde van de beroemde Green Mountain (Green Mountain). Concurrentie proces geen paniek: de totale score in de slotklim spelers beginnen te concurreren totdat één kilometer voordat er een winnaar. fietskleding outlet Hermanns met de uitstekende staat en een sterke vastberadenheid om opnieuw af te werpen Rui Costa (Abu Dhabi) en Aru (Astana), om ervoor te zorgen dat de tweede fase van het kampioenschap kampioenschap .

Hij vatte de ervaring van de vierde etappe, castelli fietskleding Wang Mei zilver prestaties in deze fase van de lichte vooruitgang, op nummer 87.

zesde etappe

Christopher (Katyusha - OBI groen) op een vlakke weg sprint onoverwinnelijk, die de finale overwinning behaald. wielershirt Hij won drie etappes in zes fasen. Hermanns (BMC) won zijn eerste carrière meerdaags toernooi kampioenschap.

De eerste vertegenwoordiger van Bahrein - Merida concurrentie Wang Mei zilveren gladde afwerking met een totale score gerangschikt 100.