Derby prestatie King goedkope fietskleding of the Hill, Gibbons wonder om de gele trui te houden

f:id:goedkopefietskleding:20170301111517p:plain

Uit Eritrea (noordoosten Afrikaanse landen) goedkope fietskleding Daktronics team Derby (Mekseb Debesay), in 2017 de 22e Tour de Langkawi vierde belangrijkste fase - het podium in Cameron Highlands, met een lichaam voorsprong op het Australische team Aisuo Wei Bailey (Cameron Bayly, cycling team vorig jaar in Yatta, 2016 Lake Taihu last minute tragedie verloor de gele trui die ....) over de lijn om koning van de Cameron Highlands worden; geel shirt door Daktronics team behoudt Gibbons (Ryan Gibbons) derde over de streep, in geslaagd om de gele trui te houden, maar om de gele trui in de koningin etappe te houden betekent dat Daktronics team waarschijnlijk zal deze Tour de Langkawi kampioenschap te winnen zodat het team Dakota Prestatie kampioenschap drie opeenvolgende jaren.

! "Sweet overwinning 'van vorig jaar aan het team van Dakota podium mee wint Derby verklaarde:" De laatste klim is gewoon verschrikkelijk, wielerkleding heren maar gelukkig ik ben ervan vangst van een paar toonaangevende spelers en klimmen over hen op het laatste moment. toen ik een kind was droomde ik ervan om een ​​professionele wielrenner, en nu is mijn droom is uitgekomen. twee van mijn landgenoten Daniel Teklehaimanot en Natnael Berhane is mijn idool, ik hoop dat ik kan worden als ze op een dag naar de grote ring race en win hetzelfde als het vandaag de dag om te winnen is. "

Ai Suowei Bailey uit het team, fietskleding heren omdat de huidige uitstekende prestaties, behoren tot de tweede plaats in het algemeen klassement. "Er is geen twijfel over het podium runner-up is een zeer goed resultaat, maar niet de titel niet krijg nog steeds het gevoel dat er zo weinig ongelukkig, immers gestuurd dat er weinig. 'Runner-up fase, Ai Suowei team Pele zei in een interview :. "Andeluoni team vol offensief vandaag, Bernal (Egan Bernal, mountainbike kleding Colombiaanse renner Andeluoni team, wordt beschouwd als een veelbelovende jonge klimmen hand) is er echt sterk in mij de laatste 1,5 kilometer leidt de aanval, terwijl de Dakota team Derby onmiddellijk volgen. al met al, won de tweede etappe runner-up van de GC-lijst is vrij goed. dan zijn er nog vier races geweest, fietsbroek dames en we hebben drie teams in de GC klassement, misschien per ongeluk op een vlakke weg komen we tot een stadium van subversie? zullen we hard blijven werken. "

De vierde etappe van de Tour de Langkawi: Derby prestatie King of the Hill, Gibbons wonder om de gele trui te houden